Wat bieden wij naast de dierentuin nog meer?

 

De dierentuin is slechts een onderdeel van Dream Zoo&Co. Wat houdt &CO dan in?

Naast de Zoo komen er scholen, hotel(s), restaurant(s), een recreatiepark, reisbureau, museum  en een evenementen- en congrescentrum.

Daarnaast zullen vele activiteiten worden georganiseert om het publiek bewuster te maken van de rol van het dier in de wereld.

Naast de dierentuin komt een camous met de beste scholen van de wereld en een groots researchcentrum die de Zoo helpt bij verdere ontwikkelingen. Beide zijn zelfstandige ondernemingen binnen de organisatie van Dream Zoo&Co.

 

lees meer.....

Reisbureau

We laten de bezoekers de sfeer proeven van de natuurlijke omgeving van het dier, dan wil je er misschien ook wel naar toe? Dat kan Dream Zoo&Co organiseerd eigen reizen naar deze gebieden, waarmee we de lokale bevolking ook gelijk kunnen steunen. Wilt u een strandvakantie of eerder een safari, luxe of basic? alles is mogelijk, we passen de reis aan op uw wensen.

 

lees meer.....

Hotels, een recreatiepark een restaurants ,mogen natuurlijk niet ontbreken. Het bijzondere aan deze zijn dat ze allemaal echt midden in de dierentuin bevinden. Dit kan dankzij een ingenieus gangenstelsel. De bezoeker krijgt zo echt het gevoel in het land van herkomst van het dier te zitten.

 

lees meer.....

Het congres en evenenmentencentrum organiseert het hele jaar door kleine/grote congressen envenementen met als leidraad alles wat met dieren direct of indirect te maken heeft. Van tentoonstelling tot festival alles is mogelijk.

 

Lees meer.....

Dit museum moet het verhaal vertellen van de ontwikkeling van dieren. Met o.a. opgezette dieren, dieren op sterk water, opgravingen, laboratoria en nog veel meer.

 

lees meer.....