Cooperatie

 

Dream Zoo&Co wil zich echt inzetten voor het behoud van een diersoort.  We willen de bezoeker echt het idee en gevoel geven dat ze letterlijk door het oorspronkelijk gebied wandelen en hierdoor gaan inzien waarom we dit dier moeten redden.

 

Door samenwerking met organisaties die zich inzetten voor het dier, studenten en/of leraren van de opleidingen en het hotel, recreatiepark en congres-/evenementencentrum. Kunnen we alles voor de bezoekers en de dieren bieden. Cooperatie noemen we dat, samenwerken om er samen sterker van te worden.

Zo gaan we samenwerken met organisaties die zich inzetten voor een diersoort, hun leefgebied of uitzonderlijke flora.

 

De organisaties krijgen allemaal een ruimte in de Zoo. Waar zij het verhaal van het dier, hun eigen verhaal en meer kunnen vertellen en/of laten zien.

Anderen vangen dieren op en deze dieren zullen onderdeel gaan uitmaken van de Zoo. Ook zij zullen het verhaal van het dier vertellen.

 

Al deze organisaties hebben dus vooral een educatieve taak. Maar opvang kan ook een onderdeel zijn evenals natuurlijk hun eigen verhaal aan het publiek kenbaar te maken.

 

De ruimtes zijn allemaal aanwezig in de wandelroute van de Zoo.

 

Samen staan we tenslotte sterker!

Samenwerken met de andere onderdelen van Dream Zoo&Co mag dan wel als vanzelfsprekend zijn. De scholen en het researchcentrum zullen onderzoek plegen naar het welzijn van het dier, onderhoud van het park en de horeca. Natuurlijk nemen de studenten ook deel aan Dream Zoo&Co.

 

Ook zullen zij de organisaties ondersteunen die onderdeel van Dream Zoo&Co uitmaken.

 

De dierenartsen zullen de dieren van de Zoo, de organisaties en van particulieren helpen.

 

Eigenlijk helpt iedereen iedereen, daarom bestaat het concept van Dream Zoo&Co uit meerdere onderdelen die elkaar aanvullen, helpen en verbeteren.

 

Samen staan we tenslotte sterker!

Samenwerken doen we met zo veel mogelijk bedrijven, organisaties en mensen die Dream Zoo&Co willen steunen. want alleen dan is het mogelijk om de droom werkelijkheid te laten worden. Laten we allen nu eens ons eigen egoisme nu eens opzij zetten en nu eens echt gaan voor het behoud van de diersoorten, hun leefomgeving en om eindelijk eens verandering aan te brengen.

 

Alleen wanneer het publiek, de lokale bevolking/politici en dergelijke inzien waarom het zo belangrijk is dat we de diversiteit in flora en fauna moeten houden, kunnen we ook echt een verandering teweeg brengen. Als kleine organisatie heb je weinig tot niks in te brengen, maar wanneer je allen verenigd zoals in Dream Zoo&Co kan je ook echt het verschil maken

 

Samen staan we tenslotte sterker en het verschil gaan Dream Zoo&Co maken!