De organisaties

 

Als enige dierentuin wil Dream Zoo&Co actief samenwerken met organisaties die zich inzetten voor een diersoort, hun natuurlijke habitat of op een andere wijze zich inzetten voor natuurbehoud.

 

Zij hebben tenslotte al alle ervaring met het behoud en wij geven hen het podium om het publiek te bereiken. Samen staan we sterker tenslotte.

 

Alle meewerkende organisaties krijgen een plaats in de Zoo waar zij zich kunnen presenteren en hun projecten onder de aandacht kunnen brengen. Dit kan zijn bij het dier waar zij zich voor inzetten, of een andere locatie wanneer zij meerdere diersoorten/-gebieden vertegenwoordigen. De wandelroute door de zoo komt altijd door hun presentatieruimte. Zij mogen attributen verkopen, leden werven, tentoonstellingen houden. Maar hun hoofdtaak wordt: het publiek op een zo open en transparant mogelijke wijze informeren over het dier/gebied, en hun werkprojecten daar waar het dier in de natuur voorkomt.

 

Sommige organisaties zullen ook dieren opvangen die van particulieren komen, van dierentuinen in nood, gewond zijn geraakt door toedoen van de mens of in beslag zijn genomen door justitie. Zij mogen natuurlijk ook deelnemen aan Dream Zoo&Co. De opgevangen dieren zullen dan ook getoond worden aan het publiek. Ook hierbij geldt dat het informeren van het publiek centraal staat. Waarom een dier is opgevangen, waarom het dier bij hun terecht is gekomen, informatie van hoe de dieren in het wild leven e.d.

Of wanneer een dier (nog) legaal gehouden mag worden, waar mensen op moeten letten voor/tijdens en na het aanschaffen van zo´n dier.

 

Een bepaald gedeelte van de inkomsten van de organisaties en van Dream Zoo&Co zal worden gebruikt in 1 centraal fonds. Dit fonds steunt de projecten van de organisaties, zet nieuwe projecten mee op en zal een deel van de overkoepelende problemen van de organisaties op zich nemen. denk hierbij aan overhead kosten, inkoop, onderhandelingen met lokale politici e.d.

 

Dream Zoo&Co is dus mede gebouwd op de organisaties.

Steun als Organisatie nu al Dream Zoo&Co

 

Speciaal voor organisaties hebben wij een leuk aanbod:

 

Wanneer u als organisatie Dream Zoo&Co een goed initiatief vindt en u wilt er (hoogstwaarschijnlijk) deel van uit gaan maken wanneer Dream Zoo&Co werkelijkheid gaat worden? Wilt u inspraak in de organisatie van dit project, waar u ingedeeld wordt, hoe deze ruimte er uit komt te zien e.d.?

DOE DAN NU ALVAST MEE!

 

Hieronder staat hoe:

 

Laat dan ook uw volgers zien dat u het idee Dream Zoo&Co steunt:

 

  • ´Like´ onze facebookpagina

  • Volg ons op Twitter

  • Deel onze website op uw pagina met wat u van ons idee vindt

  • stuur een mailtje naar: info.dreamzooandco@gmail.com

(Vermeld in de mail waarom u vind dat Dream Zoo&Co er moet gaan komen en wat u voor Dream Zoo&CO wilt/kunt betekenen. Voeg een afbeelding van uw logo toe, omschrijf in het kort wat u doet en vermeld uw website.)

 

WAT KRIJGT U ERVOOR TERUG?

 

  • Wij zullen op onze social media regelmatig statussen van uw organisatie delen. (levert ook naamsbekendheid voor uw organisatie op)

  • Wij liken uw pagina ook

  • uw logo en link naar uw website staat continue boven en/of onderaan onze pagina

  • het moet u meer naamsbekendheid geven en meer bezoekers naar uw website trekken

 

Wij plaatsen uw logo met link naar uw website op deze site

Klik hieronder wie u al voor gingen of klik hier!

 

ONDERSTAANDE ORGANISATIES STEUNEN ONS NU AL!

UW ORGANISATIE KAN HIER OOK KOMEN TE STAAN!

Stichting Oase in Arcen
Stichting Oase in Arcen

Geeft ex opvangdieren een exotisch plekje

press to zoom
Zoo Actueel
Zoo Actueel

De site voor liefhebbers van dieren en dierentuinen!

press to zoom
Hier uw logo?
Hier uw logo?

Hier uw omschrijving en link naar uw website?

press to zoom
Hier uw logo?
Hier uw logo?

Hier uw omschrijving en link naar uw website?

press to zoom
Hier uw logo?
Hier uw logo?

Hier uw omschrijving en link naar uw website?

press to zoom
Hier uw logo?
Hier uw logo?

Hier uw omschrijving en link naar uw website?

press to zoom