Steun ons! Help mee Dream Zoo&Co te verwezenlijken

 

Dream Zoo&Co Is een droom die werkelijkheid wil worden. Om deze droom te verwezenlijken is veel nodig. Het belangrijkste is geld, maar we zijn ook op zoek naar vakkennis. Daarnaast willen wij ook de wensen van u als publiek meenemen in onze ontwerpen. We maken deze dierentuin tenslotte ook voor u.

 

- Momenteel zijn we bezig de bedrijfsvorm te bepalen. Dit houd in dat we kunnen kiezen uit een B.V, N.V, V.O.F of een stichting.

De bedoeling is om Dream Zoo&Co op te starten zonder eigen geld, omdat we geloven dat er genoeg mensen zijn die het plan steunen. De dierentuin is ontworpen voor en door iedereen en we willen de dieren die in de Zoo komen te zitten ook voor de toekomst te behouden Tevens willen we laten zien dat geld niet het belangrijkste is maar de dieren!

 

Daarom zijn we allereerst op zoek naar mensen die de oprichting van het bedrijf willen financieren.

Wilt u ons hierbij fanancieel helpen? Stuur dan een bericht via het contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

- Daarnaast bestaat er het fenomeen Crowdfunding. Maar wat veel mensen niet weten is dat het opstarten van zo´n fonds ook geld kost.

 

Dus steunt u ons idee? wilt u iets doen voor de toekomst van Dream Zoo&Co en de dieren? Help dan mee om een of meerdere crowdfunding projecten mee op te starten. Stuur dan een bericht via het contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

- Doordat we nog geen bedrijfsvorm hebben kunt u ons daarom nog niet direct met donaties steunen.

Wel kunt u zich opgeven om ons in de toekomst te gaan steunen wanneer Dream Zoo&Co in een fase verder zit.

 

Vul daarom het contactformulier in en geef daarin aan hoe (en evt met hoeveel) u ons in de toekomst wilt steunen.

 

- En voorlopig last but not least, hoe u ons kunt helpen: Geef door wat u graag wilt zien in de dierentuin van de toekomst. Dus wat moet u daar zien en wat absoluut niet!  UW MENING TELT!! en zal worden meegenomen in het ontwerp.

 

Stuur dan een bericht via het contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

U kunt nu al uw blijk tonen voor dit concept door ons te ´liken´ op
Facebook of door ons te volgen op Twitter, Google+ of LinkedIn.

 

Voor organisaties die het concept van Dream Zoo&Co nu al een goed idee vinden hebben we nu al een goed voorstel.

klik hier  voor meer informatie

 

Later meer