Congres- en evenementencentrum Dream Zoo&Co Events

 

Naast de Zoo wordt een congrescentrum gerealiseerd. Hier worden congressen, seminars en voordrachten gehouden. Daarnaast zal ook een evenemnetenhal en terrein gerealiseerd worden waar beursen, tentoonstellingen e.d. worden gehouden. Alle activiteiten die georganiseerd worden moeten gerelateerd zijn aan (onze)dieren en/of deelnemende organisaties

Waar vind je een betere omgeving om iets over dieren te leren dan in een Zoo? Om nog meer informatie te kunnen geven en betrokkenheid van het publiek te vergroten wordt en een evenmenten- en congrascentrum gerealiseerd. Hier worden congressen, seminars, beurzen en andere activiteiten georganiseerd die met dieren, flora en met de organisaties te maken hebben.

 

Ook wanneer er nieuwe ontwikkelingen in bijvoorbeeld technieken zijn, persconferenties, shows en andere activiteiten kan deze ruimte worden gebruikt

Het plan is om het hele jaar door grote en kleine activiteiten te organiseren voor jong en oud. In het congrescentrum zullen ook voorwepen van de lokale bevolking van projecten die wij steunen het hele jaar door te zien en te koop zijn. Doordat er een directe verbinding is met de Zoo kunnen de bezoekers deze ruimte ook bezoeken.

 

Ook onze scholen kunnen gebruik maken van deze ruimtes voor bijvoorbeeld gastsprekers

Wanneer er meer bekend over de invulling van het congres- en evenementencentrum zullen wij daarover hier meer informatie verstrekken. Houdt deze site daarom regelmatig in de gaten.