top of page

De scholen (DReam Zoo&Co schools)

 

Dream Zoo&Co wil niet alleen de mooiste en de beste Zoo van de wereld worden, maar wil ook de beste opleidingen aanbieden: Dream Zoo&Co Schools. Van dierverzorging naar Lanschapsarchitect, van dierenarts tot hotelschool, van techniek naar groenvoorziening. Alles wat in de Zoo gemaakt, onderhouden of ontworpen moet worden, zal mede door de studenten bedacht en onderhouden worden. Zo kunnen we Dream Zoo&Co sterker maken en blijven we ook in de toekomst de meest unieke Zoo ter wereld.

Waar kan je beter leren dan meteen ook in de praktijk? Daarom wil Dream Zoo&Co zijn eigen opleidingen direct naast de Zoo situeren (Dream Zoo&Co Schools)  De studenten kunnen dan al meteen meelopen in de praktijk. Zij vormen dan ook het grootste deel van het personeel.

 

De studenten krijgen een eigen Campus ( Dream Zoo&Co Campus) met woonvertrekken en een eigen winkel. Zij lopen niet alleen stage bij de Zoo maar bijvoorbeeld ook bij de dierenarts, Zoo, hotels, activiteten en/of andere bedrijven die deel uit gaan maken van Dream Zoo&Co.

 

Dream Zoo&Co Schools ligt nog op de ontwerptafel en zal wanneer er meer vorm in en duidelijkheid over komt zullen wij dat op deze pagina communiceren.

 

 

 

 

De opleidingen die gegeven worden aan de Dream Zoo&CO Schools zijn allemaal gerelateerd aan onderdelen van Dream Zoo&Co. Dus van dierenverzorging tot dierenarts, van technisch onderhoud tot het ontwikkelen, van receptionist tot hotellier en van wildlife conservation tot gids. Kortom opleidingen voor alle onderdelen van Dream Zoo&Co

 

Hieronder staan een aantal opleidingen die zeker deel moeten gaan nemen:

  • dierenarts

  • dierverzorging

  • techniek

  • wildlife conservation

  • Hotelschool

  • Management opleidingen

  • foundraising

  • etc

Alle opleidings niveaus moeten aanwezig zijn van lager onderwijs tot universitair. Zolang de opleiding duurt kan de student bij Dream Zoo&Co werken. U begrijpt dat het aantal plaasten voor de opleidingen daarom beperkt zullen zijn. Daar tegenover willen wij de beste opleidingen in huis halen omdat Dream Zoo&Co ook altijd zich wil verbeteren.

 

De studenten zullen daarom ook tot het uiterste uitgedaagd worden om ze tot het hoogste niveau te krijgen.

 

 

Wanneer de onderdelen van Dream Zoo&Co Schools van start gaan zullen wij hier u nader over informeren.

bottom of page