Veel gestelde vragen

 

Op deze pagina zullen we veel gestelde vragen behandelen

01

Kan ik Dream Zoo&Co al financieel steunen?

 

Een nieuwe dierentuin kost veel, heel veel, geld. Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om Dream Zoo&Co financieel te steunen omdat we nog in de ontwerpfase zitten. Wel zijn we nieuwsgierig of u ons later financieel wilt steunen. Stuur ons daarom via het contactformulier een bericht met hoe u ons straks wilt ondersteunen.

02

Ik wil graag helpen met de ontwikkeling van Dream Zoo&Co

 

Als u wilt helpen met de ontwikkeling van Dream Zoo&Co is dat natuurlijk mogelijk. Stuur ons dan een e-mail met hoe u ons wilt helpen. Kijk ook even bij de vacatures

03

Ik heb ook nog een idee voor Dream Zoo&Co

 

Dream Zoo&Co wil interactief met haar fans omgaan, en staat daarom open voor hun ideeen. Heeft u een goed idee dat hier niet bij staat? Geef dan uw idee door via het contactformulier.

04

05

Hoe kan ik me als organisatie opgeven om mee te doen?

 

Indien uw organisatie mee wil werken aan Dream Zoo&Co dan is dat mogelijk. Kijk dan op organisaties aan welke voorwaarden u moet voldoen.

Hoe kan ik de ontwikkelingen van Dream Zoo&Co blijven volgen?

 

We zijn erg actief op sociale media, vooral op Facebook en Twitter. Als u ons wilt volgen klik dan op het logo van uw sociale media bovenaan of onderaan deze pagina. Later wanneer er een concreter ontwerp is zullen we ook nieuwsbrieven uitgeven.