Vacatures: project groep ´ZOO´

 

Deze projectgroep gaat zich richten op het eerste deel van Dream Zoo & Co: De dierentuin.

Dit is het belangrijkste onderdeel dus zal ook het eerste onderdeel gebouwd gaan worden.

Dream Zoo & Co moet een project worden waarbij er meerdere Dream Zoo&Co´s over de wereld neergezet moeten gaan worden. Het zou voor de oprichter het mooist zijn als de eerste vestiging in Nederland, Belgie of Duitsland komt (maar dat is geen harde eis)

 

 

Als projectgroep ben je als groep dus verantwoordelijk voor het vertalen van ´de droom´ naar een echte Zoo. De groep wordt voorgezeten door een projectleider en een assistent projectleider.  Deze 2 moeten dus beide een aantoonbare ervaring hebben in projectmanagement en een bewezen record op het gebied van dierentuinbeheer.

 

Als lid van een projectgroep moet je een eigen specialisme hebben binnen het vakgebied van de werkgroep. Ook net afgestudeerde worden hiervoor van harte uitgenodigd te reageren op deze functie. Ook wanneer u vindt dat u niet voldoet aan de eisen van de functie van lid projectgroep maar u heeft aantoonbaar goede resultaten behaald op een specifiek gebied wat gerelateerd kan worden aan Dream Zoo & Co, wordt u van harte uitgenodigd te reageren.

 

 

Het belangrijkste is dat je achter het idee van Dream Zoo & Co staat, gepassioneerd bent, goed presteert zowel in een groep als individueel en natuurlijk een grote drive hebt deze droom mee te verwezelijken.

 

Omdat Dream Zoo & Co nu nog geen inkomsten heeft is het van belang te vermelden dat alle functies op vrijwillige basis zijn. Wat niet inhoudt dat wanneer u wilt deelnemen er geen plichten zijn naar Dream Zoo & Co.

 

U kunt uw sollicitatie, met Curriculum Vitae, mailen naar:

info.dreamzooandco@gmail.com

t.a.v. R. walravens. ook kunt u meer informatie krijgen via dit e-mailadres.

Open sollicitaties stellen wij zeer op prijs

 

 

Voor de werkgroep ´Zoo´ zijn hebben we de volgende functies open staan (klik op de functie voor meer informatie):

 

 

 

 

  • Zoodesigner