Vacatures: project groep ´HORECA EN RECREATIE´

 

Deze projectgroep gaat zich richten op het Tweede of derde deel van Dream Zoo & Co: De horeca.  Hieronder vallen de horeca van de diertuin zelf maar ook het hotel, evenementencentrum en recreatiepark.

Omdat deze pas worden gecreerd nadat de dierentuin is ontworpen, hebben we momenteel nog geen openstaande vacatures. 

Indien u toch iets voor ons denkt te kunnen betekenen door bijvoorbeeld al in het voortraject al iets te doen, stuur dan een mail naar onderstaand adres.

 

Dream Zoo & Co moet een project worden waarbij er meerdere Dream Zoo&Co´s over de wereld neergezet moeten gaan worden. Het zou voor de oprichter het mooist zijn als de eerste vestiging in Nederland, Belgie of Duitsland komt (maar dat is geen harde eis)

Als projectgroep ben je als groep dus verantwoordelijk voor het vertalen van ´de droom´ naar een echte Zoo waarin de horeca en recreatie na de dierentuin misschien wel de belangrijkste onderdelen gaan  vormen.

 

De groep wordt voorgezeten door een projectleider en een assistent projectleider. Deze 2 moeten dus beide een aantoonbare ervaring hebben in projectmanagement en bekend zijn met het opzetten van de diverse horecaprojecten.

Als lid van de projectgroep moet u een eigen specialisme hebben binnen het vakgebied van de werkgroep. Ook net afgestudeerde worden hiervoor van harte uitgenodigd te reageren op deze functie. Ook wanneer u vindt dat u niet voldoet aan de eisen van de medewerker projectgroep maar u heeft aantoonbaar goede resultaten behaald op een specifiek gebied wat gerelateerd kan worden aan Dream Zoo & Co, wordt u van harte uitgenodigd te reageren.

 

Het belangrijkste is dat je achter het idee van Dream Zoo & Co staat, gepassioneerd bent, goed presteert zowel in een groep als individueel en natuurlijk een grote drive hebt deze droom mee te verwezelijken.

 

Omdat Dream Zoo & Co nu nog geen inkomsten heeft is het van belang te vermelden dat alle functies op vrijwillige basis zijn. Wat niet inhoudt dat wanneer u wilt deelnemen er geen plichten zijn naar Dream Zoo & Co.

 

U kunt uw sollicitatie, met Curriculum Vitae en pasfoto, mailen naar:

info.dreamzooandco@gmail.com

t.a.v. R.R. Walravens. ook kunt u meer informatie krijgen via dit e-mailadres.

Open sollicitaties stellen wij zeer op prijs!

 

 

Voor de werkgroep ´Horeca en recreatie´ zijn we op zoek naar mensen die de volgende vacatures kunnen vervullen: