top of page

 

Vacatures: project groep ´MEDIA, DESIGN EN COMMUNICATIE´

 

Deze projectgroep gaat zich richten op het een belangrijk deel  van Dream Zoo & Co: De media, design en communicatie (MDC), of te wel het verspreiden van het woord van Dream Zoo&Co. Als het belangrijk onderdeel is het dus van belang dat het woord onder de juiste doelgroep wordt verspreidt.

 

Dit kan via (social) media of via andere media, internet e.d.

Het tweede onderdeel is het vertalen van de wensen in het design van Dream Zoo&Co. denk hierbij aan plattegronden, internetsite, maquettes, promotiematerialen en dergelijke.

Het derde onderdeel is communicatie, waaronder contracten, (per)berichten, texten voor folders, posters e.d. en de internet communicatiestructuur vallen.

Het laaste onderdeel is het werven/aansturen en dergelijke van vrijwilligers die Dream Zoo&Co willen gaan promoten op beurzen en markten e.d.

Omdat Dream Zoo&Co ook nog de nodige fondsen moet werven om te kunnen beginnen zal er nauw samen gewerkt worden met de werkgroep ´fondsenwerving´.

U bent als groep verantwoordelijk voor alle texten, contracten, promotiematerialen, media en interne informatie

 

Dream Zoo & Co moet een project worden waarbij er meerdere Dream Zoo&Co´s over de wereld neergezet moeten gaan worden. Het zou voor de oprichter het mooist zijn als de eerste vestiging in Nederland, Belgie of Duitsland komt (maar dat is geen harde eis)

 

Als projectgroep ben je als groep dus verantwoordelijk voor het vertalen van ´de droom´ naar een echte Zoo&Co. De groep wordt voorgezeten door een projectleider en een assistent projectleider.  Deze 2 moeten dus beide een aantoonbare ervaring hebben in projectmanagement en bij voorkeur ook een netwerk hebben in het dierentuinwereldje.

 

Leden van de projectgroep moeten een eigen specialisme hebben binnen het vakgebied van een media en communicatie. Ook net afgestudeerde worden hiervoor van harte uitgenodigd te reageren op deze functie. Ook wanneer u vindt dat u niet voldoet aan de eisen van de medewerker projectgroep maar u heeft aantoonbaar goede resultaten behaald op een specifiek gebied wat gerelateerd kan worden aan Dream Zoo & Co, wordt u van harte uitgenodigd te reageren

 

Het belangrijkste is dat je achter het idee van Dream Zoo & Co staat, gepassioneerd bent, goed presteert zowel in een groep als individueel en natuurlijk een grote drive hebt deze droom mee te verwezelijken.

 

Omdat Dream Zoo & Co nu nog geen inkomsten heeft is het van belang te vermelden dat alle functies op vrijwillige basis zijn. Wat niet inhoudt dat wanneer u wilt deelnemen er geen plichten zijn naar Dream Zoo & Co.

 

U kunt uw sollicitatie, met Curriculum Vitae en pasfoto, mailen naar:

info.dreamzooandco@gmail.com

t.a.v. R.R. Walravens. ook kunt u meer informatie krijgen via dit e-mailadres.

Open sollicitaties stellen wij zeer op prijs!

 

 

 

Voor de werkgroep media, design en communicatie (MDC) zijn we op zoek naar mensen die de volgende vacatures kunnen vervullen:

 

 

 

 

bottom of page