Vacatures: project groep ´FONDSENWERVING´

 

Deze projectgroep gaat zich richten op het belangrijkste onderdeel van Dream Zoo & Co: fondsen werven om de droom van Dream Zoo&Co waar te maken. 

Omdat Dream Zoo&Co wordt gestart vauit idealisme en dus zonder budget van start gaat is de uitdaging voor deze werkgroep overduidelijk. 

 

De nodige fondsen moet worden geworven omte kunnen beginnen, daarom zal er nauw samen gewerkt worden met alle andere werkgroep.U bent als groep verantwoordelijk voor het binnenhalen van alle gelden die de werkgroepen nodig hebben. Hierbij worden alle beschikbare mogelijkheden aangewend.

Omdat Dream Zoo & Co een project moet worden waarbij er meerdere Dream Zoo&Co´s over de wereld neergezet moeten gaan worden zullen er misschien makkelijker finacierders mee gaan doen. Het zou voor de oprichter het mooist zijn als de eerste vestiging in Nederland, Belgie of Duitsland komt (maar dat is geen harde eis)

 

Als projectgroep ben je als groep dus verantwoordelijk voor het vertalen van ´de droom´ naar een echte Zoo&Co. De groep wordt voorgezeten door een projectleider en een assistent projectleider. Deze 2 moeten dus beide een aantoonbare ervaring hebben in projectmanagement en bij voorkeur ook ervaring in een complexe organisatie.

De leden van de projectgroep moeten een eigen specialisme hebben binnen het vakgebied van Fondsenwerving.

Ook net afgestudeerde worden hiervoor van harte uitgenodigd te reageren op deze functie. Ook wanneer u vindt dat u niet voldoet aan de eisen van de medewerker projectgroep maar u heeft aantoonbaar goede resultaten behaald op een specifiek gebied wat gerelateerd kan worden aan Dream Zoo & Co, wordt u van harte uitgenodigd te reageren.

 

Het belangrijkste is dat je achter het idee van Dream Zoo & Co staat, gepassioneerd bent, goed presteert zowel in een groep als individueel en natuurlijk een grote drive hebt deze droom mee te verwezelijken.

 

Omdat Dream Zoo & Co nu nog geen inkomsten heeft is het van belang te vermelden dat alle functies voorlopig op vrijwillige basis zijn. Wat niet inhoudt dat wanneer u wilt deelnemen er geen plichten zijn naar Dream Zoo & Co.

 

U kunt uw (open)sollicitatie, met Curriculum Vitae en pasfoto, mailen naar:

info.dreamzooandco@gmail.com

t.a.v. R.R. Walravens. ook kunt u meer informatie krijgen via dit e-mailadres.

Open sollicitaties stellen wij zeer op prijs!

 

 

Voor de werkgroep Fondsenwerving zijn we op zoek naar mensen die de volgende vacatures kunnen vervullen: