top of page

Vacatures: project groep ´FINANCIEEL/JURIDISCH´

 

Deze projectgroep gaat zich richten op het het vakgebied Finacieel en juridisch.

De werkgroep is verantwoordelijk voor alle juridische aspecten die bij het oprichten van een organisatie als Dream Zoo&Co aan de orde komen. Denk aan aanvragen vergunningen, contracten, oprichten van het bedrijf Dream Zoo&Co, e.d. 

Omdat Dream Zoo&Co ook nog de nodige fondsen moet werven om te kunnen beginnen zal er nauw samen gewerkt worden met de werkgroep ´fondsenwerving´ en deze zal als subgroep binnen de verantwoordelijkheid van de werkgroep Financieel en Juridisch vallen.

 

U bent als groep verantwoordelijk voor alle finaciele en juridische aspecten van Dream Zoo & Co moet een project worden waarbij er meerdere Dream Zoo&Co´s over de wereld neergezet moeten gaan worden. Het zou voor de oprichter het mooist zijn als de eerste vestiging in Europa komt (maar dat is geen harde eis)

Als projectgroep ben je als groep dus verantwoordelijk voor het vertalen van ´de droom´ naar een echte Zoo&Co.

De groep wordt voorgezeten door een projectleider en een assistent projectleider. Deze 2 moeten dus beide een aantoonbare ervaring hebben in projectmanagement en het vakgebied Financieel en juridisch.

 

Leden van de projectgroep moeten een eigen specialisme hebben binnen het vakgebied van een media en communicatie. Ook net afgestudeerde worden hiervoor van harte uitgenodigd te reageren op deze functie. Ook wanneer u vindt dat u niet geheel voldoet aan de eisen die worden gesteld aan leden van de  projectgroep, maar u heeft aantoonbaar goede resultaten behaald op een specifiek gebied wat gerelateerd kan worden aan Dream Zoo & Co, wordt u van harte uitgenodigd te reageren.

 

Het belangrijkste is dat je achter het idee van Dream Zoo & Co staat, gepassioneerd bent, goed presteert zowel in een groep als individueel en natuurlijk een grote drive hebt deze droom mee te verwezelijken.

 

Omdat Dream Zoo & Co nu nog geen inkomsten heeft is het van belang te vermelden dat alle functies op vrijwillige basis zijn. Wat niet inhoudt dat wanneer u wilt deelnemen er geen plichten zijn naar Dream Zoo & Co.

 

U kunt uw sollicitatie, met Curriculum Vitae , mailen naar:

info.dreamzooandco@gmail.com

t.a.v. R.R. Walravens. ook kunt u meer informatie krijgen via dit e-mailadres.

Open sollicitaties stellen wij zeer op prijs!

 

 

 

Voor de werkgroep Financieel en Juridisch zijn we op zoek naar mensen die de volgende vacatures kunnen vervullen:

 

 

 

 

bottom of page